Over Bosch Stucadoors

Bosch Stucadoors is een traditioneel stucadoorsbedrijf gevestigd in Nijmegen. Onze klantenkring bestaat vooral uit nieuwbouw en renovatie voor particuliere opdrachtgevers, daarnaast werken wij ook voor aannemers en schilders uit Nijmegen en omgeving. Met ons heeft u de juiste stucadoor voor al uw stucwerk gevonden voor zowel kleine als grote opdrachten. Betrouwbaarheid, kwaliteit, service en het nakomen van gemaakte afspraken met klanten staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat jij je gerustgesteld voelt als je ons in huis haalt. We behandelen iedereen daarom zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.

Onze werkzaamheden

Voor alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden kunt u terecht bij Bosch Stucadoors Nijmegen. Zoals het stuccen en afwerken van wanden en plafonds. Denk hierbij aan glad (sausklaar) stucwerk, schuurwerk en sierpleisters zoals spachtelputz, betonlook en Italiaans pleisterwerk. Wij kunnen ook zorgdragen voor het airless schilderwerk van de wanden en plafonds, hierdoor kunnen wij een compleet plaatje afleveren.

Ook voor uw plafonds is er volop keuze, zoals strak gestukadoord met eventueel lijstwerk of een plafond gestukt met stijlvol schuurwerk.

Wij beschikken over veel materiaalkennis en tevens zijn wij een gediplomeerd leerbedrijf en aangesloten bij het Bedrijfschap Afbouw.

Bosch Stucadoors Over Ons Nijmegen Kerkenbos Stucwerken Stuc 1 | Bosch Stucadoors Nijmegen
Bosch Stucadoors Over Ons Nijmegen Kerkenbos Stucwerken | Bosch Stucadoors Nijmegen

Alles onder 1 dak

Heeft u naast een stucadoor ook iemand nodig voor aanverwante klussen? Denkt u aan sloopwerkzaamheden, tegelzetten, schilderwerk, scheidingswanden plaatsen of plafonds verlagen? Dat regelt u bij ons allemaal onder 1 dak!

Door onze jarenlange ervaring in combinatie met  hoogwaardige producten, kunnen wij een perfect stukje werk bij de klant opleveren. Betrouwbaarheid, kwaliteit, service en het nakomen van gemaakte afspraken met klanten staan bij ons hoog in het vaandel.

Werkgebied

Bosch Stucadoors zult u vaak tegenkomen in Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Elst en omliggende plaatsen.

Kom met ons in contact

Meer weten of vrijblijvend een offerte ontvangen?

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op. Bel ons op 06-14882482 of bezoek de contact– of offertepagina.

Bosch Stucadoors Over Ons Nijmegen Kerkenbos Stucwerken Stuc 1 | Bosch Stucadoors Nijmegen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij zullen je zo spoedig mogelijk beantwoorden