Ons werkgebied

Bosch Stucadoors opereert vanuit Nijmegen en bedient een breed werkgebied in de omgeving.  Wij streven ernaar om hoogwaardige stuc- en schilderdiensten te leveren zonder voorrijkosten binnen een aanzienlijke straal vanaf ons bedrijf.

Sausklaar 3 | Bosch Stucadoors Nijmegen

Regio's die wij bedienen

Onze werkzaamheden omvatten voornamelijk, maar zijn niet beperkt tot, de volgende regio’s:

Vectorline | Bosch Stucadoors Nijmegen

Bosch Stucadoors bedient met toewijding een divers scala aan regio’s in en rondom Nijmegen. Onze diensten strekken zich uit naar steden en dorpen, waaronder Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Beuningen en Groesbeek.

Binnen onze werkgebieden nemen wij graag elke klus van klein tot groot aan.

Wilt u gebruik maken van onze diensten buiten deze regio’s dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te overleggen over de mogelijkheden. Dit aangezien het soms lastig is een goede stukadoor te vinden in uw eigen omgeving.

Bosch stucadoors - voor bedrijven en particulieren

Klantgerichte Dienstverlening

We leveren niet alleen vakmanschap, maar ook een klantgerichte dienstverlening. Of het nu gaat om stuc- en schilderwerk in woningen, bedrijfspanden of renovatieprojecten, Bosch Stucadoors staat garant voor hoogwaardige service tegen concurrerende tarieven. We bieden heldere offertes, garantie op ons werk en luisteren naar uw behoeften voor een soepel verloop van elk project.

Ons werkgebied en diensten

Bosch Stucadoors, gevestigd in Nijmegen, strekt haar diensten uit naar een uitgestrekt werkgebied in en rondom de regio. Hoewel onze kerngebieden voornamelijk Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Beuningen en Groesbeek omvatten, staan we open voor opdrachten buiten deze regio’s. Ons ervaren team behandelt projecten van elke omvang met gelijke toewijding, van kleine reparaties tot grootschalige renovaties.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij denken met je mee

Wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op. Bel ons op 06-14882482, klik op de onderstaande knop of bezoek de offertepagina.

Bosch Stucadoors Over Ons Nijmegen Kerkenbos Stucwerken Stuc 1 | Bosch Stucadoors Nijmegen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij zullen je zo spoedig mogelijk beantwoorden